Yaşam

İlişki bitti ama evleri ayıramadılar! Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu birlikte yaşamaya devam ediyor

Yalı Oğlak dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık birlikteliğinin Aralık ayı sonunda Instagram hesabından sona erdiğini duyurmuştu. İddia edildiği gibi üçüncü şahıs yüzünden ilişkinin kesilmediğini söyleyen güzel oyuncunun Yazıcıoğlu ile aynı evde kalmaya devam ettiği öğrenildi. Çiftin barıştığı iddia edilirken gerçek ortaya çıktı.

İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE TAŞINAMAZ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, The King of the Rock dizisinin yanı sıra ünlü bir güzellik markasının reklam yüzü olan Saraçoğlu’nun ayrılma kararının ardından konutunu işgal ettiği ancak ayrılmadığı öğrenildi. yoğun iş programı nedeniyle taşınmak. Yazıcıoğlu ile Uskumruköy’de bir site içinde 2 katlı villada yaşayan güzel oyuncu, dostlukları devam ettikçe eşyalarını topladığı yeni evine yavaş yavaş taşınıyor.

4 YILLIK İLİŞKİ BİTTİ

Ayrılığını 31 Aralık’ta Instagram hesabından paylaşan Afra Saraçoğlu, şu ifadeleri kullandı: haberler gerçeği yansıtmaz. Mert ile 4 yıl boyunca çok keyifli bir ilgimiz oldu. Ancak süregelen ilgimizi sevgi ve saygı çerçevesinde aldığımız ortak bir kararla bitirme kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle birlikte, bu kararda üçüncü bir kişinin parmağı olmadığını bilmenizi isteriz. İçinden geçtiğimiz bu hassas süreçte kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın gizliliğine hassasiyet göstermenizi rica ederiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu